Salon keramike

23   HEV-Evolution-2014-01-v  

U našem salonu keramike nudimo veliki izbor uvoznih keramičkih i porculanskih pločica (za kupaonice, kuhinje, dnevne boravke, hodnike, stepeništa, terase...), pvc i alu profila, ljepila i masa za izravnavanje podloge, masa za fugiranje i silikona.

Veliki izbor sanitarija, slavina i kupaonskog namještaja od klasičnih do najmodernijih i elegantnih linija koji će svojom kvalitetom i dizajnom sigurno pronaći mjesto u vašoj kupaonici.

Domaći proizvođač (tuš)kada i (hidro)masažnih sustava nudi različite oblike, dimenzije kada, razne kombinacije masaža i hidromasaža, masažnih stupova. Kvalitetom materijala i izrade, te modernim dizajnom prati zahtjeve tržišta.

Nudimo kvalitetna tehnička rješenja temeljena na višegodišnjem iskustvu, vodeći računa o funkcionalnosti i estetici.

 

Da bi naša ponuda bila kompletnija, u ponudi je i slijedeće :

  - vodokotlići (nisko i visoko-montažni, ugradbeni, kutni, bijeli, u boji,...)
  - bojleri
  - wc daske (pvc, plastificirano drvo, bijele, u boji...)
  - sifoni (pvc, kromirani,...)
  - tuš crijeva (pvc, kromirana, različite duljine,...) i ručke (pvc, kromirane, masažne,...)
  - produljenja, brtve, nazuvice, priključne cijevi za školjke, crijeva za vodokotliće i bojlere...
  - wc četke (pvc, kromirane, u boji,...)
  - kante za smeće (pvc, kromirane,...)
  - sjedalice za kade i tuš kade
   - vratašca za kade

NAŠ ASORTIMAN

keramika kupaonica materijal
KERAMIKA OPREMANJE KUPAONICE GRAĐEVINSKI MATERIJAL
krov fasade vrata
KROV I OPREMA
FASADE
GARAŽNA VRATA

 

Asortiman

  • Keramika
  • Opremanje kupaonice
  • Građevinski materijal
  • Krov i oprema
  • Fasade
  • Garažna vrata

keramikaKeramika dolazi od starogrčke riječi keramikos, a ona je označavala glinu za lončarske predmete. Podrijetlo pojma "keramike tehne" također se izvodi iz grčkog jezika, što znači pečenje gline. Povijesno, znači proizvodnju posuđa, građevnog materijala i drugih proizvoda od gline, dobivenih pečenjem pri visokoj temperaturi – keramika u tradicionalnom smislu.

kupaoneOtkrijte koja Vam kupaonica najviše odgovara. Svaka kupaonica krije drugačiji dizajn, ali i paletu boja koja Vam daje mogućnost da sami dizajnirate svoju idealnu kombinaciju.

gradjevinski-materijalPojam građevinski materijal označava sve one materijale koji se koriste u građevinarstvu. Prema porijeklu dijele se na prirodne i umjetne, prema sastavu na jednostavne i složene (npr. beton), prema konstruktivnim svojstvima na noseće, vezive i izolacione materijale.

krovKrov je gornji, završni dio građevine, koji je štiti od atmosferskih utjecaja; arhitekturi je jedan od elemenata konstrukcije koji spada u terete. Sastoji se od krovne konstrukcije (krovište) koja može biti od drva, opeke, kamena, čelika i armiranog betona, te od pokrova od daščica, šindre, trske, slame, keramičkog ili betonskog crijepa, plosnatih kamenih ploča, plastičnih prozirnih ploča ili kupola i dr. Gornja horizontalna linija krova je sljeme, a donja streha ili okap.

toploizolacijska fasadaVentilirana fasada je sustav gradnje vanjskog zida kuća, sastavljen od nosive metalne podkonstrukcije na koju se slažu fasadni paneli, sloja mineralne vune za toplinsku izolaciju i prostora za ventilaciju. Svi dijelovi imaju strogi raspored i ulogu unutar sustava

garazna vrata zagreb350Kada razmatramo kupovinu garažnih vrata, ona najčešće moraju zadovoljavati nekoliko kriterija:

  • garažna vrata moraju biti čvrsta, trajna, sigurna i pouzdana
  • moraju biti estetski prihvatljiva
  • bilo bi odlično da nam pružaju komfor u smislu daljinskog otvaranja i zatvaranja