• Točno i na vrijeme

  Ako je našim kupcima to potrebno, tvrtka će se pobrinuti za organiziranje bilo koje vrstu prijevoza na svim europskim odredištima, a prema želji kupca.
 • Da li vršimo druge vrste transporta?

  Integriramo usluge prijevoza i međunarodne špedicije, te skladištenje i rukovanje sa carinskom i necarinskom robom.
 • 1
 • 2

Crnov commerce d.o.o.

 Osnovna djelatnost prvo obrta, a kasnije poduzeća Crnov - Commerce bila je prijevoz roba u domaćem i međunarodnom prometu. Poduzeće je počelo poslovati sa dva kamiona čiji se broj povećavao sukladno potrebama tržišta. Danas poduzeće posjeduje vozni park od 43 kamiona s poluprikolicama nosivost 24 t. U sklopu poduzeća se nalaze i vlastita mehaničarska i vulkanizerska radiona te automatska praonica. Od 2007.g. prema istraživanju Ministarstva pomorstva i veza Crnov - Commerce d.o.o. je uvršten među 50 najvećih i najposlovnijih prijevoznika u Republici Hrvatskoj što je veliko priznanje i potvrda kvalitetnog poslovanja. Neke od svjetski priznati tvrtki s kojima surađujemo su JUB, PETROL, BERTOLINI, PODRAVKA, ĐURO ĐAKOVIĆ TEP

88294 Firma

Prijevoz

 • Opis
 • Mogućnosti

- Mogućnost prijevoza do 33 euro palete
- Ukrcajni obujam od 90-100 m³
- Max nosivost do 25 t
- Visina utovarnog prostora do 3.05 m

U mogućnosti smo Vam ponuditi organizaciju prijevoza robe na ino-relacijama, kao i prijevoz robe našim kombijem do 1400 kg (15 m3) na domaćim i ino-relacijama.

Kako Vam možemo pomoći?

 • organizacija prijevoza
 • Naši ciljevi i zadaci

transport Specijalizirani smo za svaku vrstu prijevoza i bavimo se izradom kalkulacija prijevoznih troškova i odabirom najpogodnijeg  modela transporta. Na temelju dugogodišnje suradnje sa tuzemnim i inozemnim partnerima, ugovaramo najpovoljnije cijene prijevoza , optimalne rokove isporuka i dajemo savjete oko pronalaženja individualnih transportnih rješenja.

rukovanjeNaš cilj i glavni zadatak je zadovoljiti potrebe i želje kupca i poslovnih partnera, te stalno , kontinuirano raditi na kvalitetnoj ponudi roba i usluga. Profesionalnost i stručnost, glavne su odlike naših djeklatnika koji će Vam dati stručan savjet o proizvodima i uslugama koje ste kupili kod nas.